Billeder

Fjernelse af tatoveringer

Her er et udvalg af før og efter billeder. Hver behandling dokumenteres med en tatoveringsfjernelse’s før og efter billede så vores kunder kan se det fulde resultat af behandlingen. Tidforbruget er forskelligt fra tatovering til tatovering baseret på en række individuelle faktorer som farve og størrelse på tatoveringen. For at få en ide om tidsforbrug på behandling af din tatovering anbefaler vi dig at klikke her

Fjernelse af permanent makeup

Fjernelse af permanent makeup med laser er en virkelig effektiv og skånsom måde, at komme af med permanent makeup på.  

Det kræver oftest mellem 3-7 behandlinger af fjerne permanent makeup. Rigtig blæk kræver ofte en del flere behandlinger at før det er væk.  En behandling koster 500,- 

Der kræves tålmodighed, det kan være en lang proces. Heldigvis kan du sagtens tegne dine bryn op i under hele forløbet. 6-8 uger skal der gå mellem behandlingerne som minimum.

Jo længere tid du holder pause mellem laserbehandlinger jo mere vil der forsvinde. 

Book en gratis konsultation hvis du vil have Annes ekspertise. Anne fjerner rigtig mange bryn hver dag, hun er blevet ekspert på området. Anne har meget erfaring,  hun er uddannet Kosmetolog og har  arbejdet rigtig meget med huden.  udover det er Anne uddannet Phibrows artist hos Diana hvas og emu artist hos Majken Villefrance. Anne laver en del permanent makeup og det har givet et større perspektiv i permanent makeup verden i forhold til pigmenter som folk for lavet bryn med. 

Se hvordan man fjerner en tatovering med laser. En tatovering som denne kræver en del behandlinger. Her kan du se hvordan din tatovering ser ud lige efter en laserbehandling. Du er altid velkommen til at komme ind til os i en af vores 3 klinikker og få en pris og et bud på hvor mange behandlinger din tatovering kræver.