Behandlinger

Fjern tatovering

Til  konsultation stiller vi dig nogle spørgsmål om din tatovering og dit helbred. Vi fotograferer din tatovering, så vi kan sammenligne før og efter billeder i forløbet. Vi gør selvfølgelig ikke noget uden dit samtykke.

Hvis du ønsker at få fjernet en tatovering, så giver vi dig en grundig forklaringen om selve behandling. 

Når du har får en laserbehandling sprænges blækket til mindre fragmenter. Det er dit immun system der sørger for at udskille blækket. Makrofager er en  celletype bestående af de hvideblodlemmer. Makrofager er de så kaldte ”skraldemænd” der rydder op når din krop har brug for det.  Det gør de også når du får en laserbehandling. Hos nogle mennesker arbejder de hurtigere end hos andre. Det kan hverken du eller vi ændre i. Der er ikke noget du kan gøre for at processen skal gå hurtigere. Er du ryger kan det godt tager længere tid at fjerne en tatovering, da det påvirker blodcirkulation og immunforsvar.

Laseren sender lysenergi gennem huden og sprænger blækket i bittesmå partikler, som makrofager ( kommer fra de hvide blodlemmer)  fjerner sammen med andre affaldsstoffer. Lymfe systemet  hjælper med rense blækket ud.

styrken indstillles individuelt afhængig af hudtype og tatoveringsdybde.
Efter 1-2 behandlinger kan styrken skrues op.  Styrken vi vælger, er nøje vurderet efter hvor meget blæk der er i huden. Om der er farver i, eller flere lag blæk.

Under behandlingen køler vi området med en Cryo 6 skin cooling system, som blæser kold luft på behandlingsområdet.  Det er med til at lindre smerter og gøre processen mere behagelig.

Vi begynder altid med at tjekke om lysstyrken er passende til din hud samt til den tatovering, der skal behandles. Derefter går vi i gang. Vi tager altid behandlingen i dit tempo, så hvis du vil holde en pause, siger du blot til. Det tager kun få sekunder fra laseren rammer huden til det er overstået. Så flyttes laseren til næste punkt. Efter en behandling køler vi altid området.

SÅDAN FJERNER MAN EN TATOVERING - VIDEO

Fjernelse af tatovering

Tatoveringsfjernelse foregår ved, at laseren bliver rettet mod tatoveringen. Strålen er en høj intensiv pulserende lysstråle, som trænger ned gennem huden til blækket uden at beskadige de øverste hudlag. Blækket nedbrydes af lyset og bliver til små partikler. Disse små partikler bliver udrenset gennem lymfesystemet af kroppens immunforsvar. Efter  4-8 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang.

Laseren, vi fjerner din tatovering med, er en Q-Switched laser af bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere, hvilket betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt.

Efter behandlingen af tatovering

Efter hver behandling vil du få den nødvendige information om, hvad du skal sørge for og som er gældende for de 4-6 uger, der går frem til næste behandling.
Herefter bliver det behandlede område smurt ind i salve og pakket ind i en bandage, hvis det er et udsat sted, eller det er en del af kroppen, der typisk vil blive udsat for sollys. Du kan eventulet bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen. 

Hvis du får blæner efter en behandling skal du holde det rent og ikke pille i det. Det kan nemlig give arvæv.  Dette sker heldigvis ikke ofte,  men hvis det sker skal du ikke gå i panik. Skriv eller ring til os så vi kan guide jer.

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i op til 4 uger. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind i solcreme med høj faktor.

  • Bandages beholdes på i max  3 timer.
  • Gå ikke i bad før dagen efter.
  • Næste behandling er efter 6-8 uger.
  • Ingen Sol, klorvand og damp bad de næste par dage.

RevLite SI Q-SWITCHED ND:YAG LASER

Q- switched  laserteknologi til fjernelse af tatoveringer er det fornuftige valg hvis du vil have det bedste resultat. Revlite laseren producerer lys i en usædvanligt kort impuls, som giver en effektiv udløsning af energi under huden i din tatovering. Energien sprænger blækket til mindre stykker  så  makrofagerne kan ryde op efter det. REVLITE SI forårsager ingen eller meget lidt skade på vej gennem huden.

Jeg bruger en REVLITE SI laser  til tatoveringsfjernelse, fordi den er alsidig, komfortabel for dig, og fordi den har forskellige laserhoveder, som giver en forbedret evne til at behandle sorte og røde farvepigmenter.

Hvordan foregår fjernelse af en tatovering?

Få indblik i hvordan  processen er når vi fjerner en tatovering med laser. Hvis du har nogen spørgsmål kan du give et kald eller sende os en besked, så svarer vi hurtigst muligt.

Vi giver også gerne en pris på hvad det koster at fjerne din tatovering, hvad enten den er stor eller lille.

10_srcset-large
2_srcset-large
3_srcset-large
4_srcset-large
5_srcset-large

Laser: QUANTA C PLUS

I Aalborg har vi denne laser: QUANTA C PLUS dette Systems er en af verdens førende inden for laserteknologi. Det er både en yag laser og ruby på samme tid. Firmaet stammer fra Italien. De producerer lasersystemer til hele verden. Laseren er meget populære fordi den har 3 bølge længder.  Denne laser kan fjerne alle farver, selv lyseblå og grøn som vores andre laser har svært for at nedbryde. Udstyr som dette er virkelig i den høje klasse og det afspejler kvalitet. Den efterladen huden rigtig fin.
Se mere om Quanta Laseren her:

TRI-BEAM laser i Kolding

Ny definition for ydeevne og effektivitet af Q- Switched Nd: YAG-laser. Tri-Beam Laser er det bedste valg for at opnå de mest ideelle resultater ved alle behandlinger. Bedste Q- Switched Nd: YAG teknologi. Arbejder med 81 stråler i et område på 5 x 5 mm.
Tatoveringsfjernelse er en avanceret procedure, fordi tatoveringsblæk skal opvarmes ved meget høje temperaturer for at splintres, men høje temperaturer vil normalt bevirke, at huden bliver arret. Tri-Beam lasersystem har en høj sofistikeret teknologi, Q- switching, der effektivt nedbryder blæk, uden ardannelse. Denne laser er den nyeste på markedet.

Revlite SI laser i Århus

I Århus anender anvender vi Revlite Q-Switched Nd-YAG Laser fra Cynosure, som er den mest skånsomme og sikre laser på markedet. Laseren er nok den mest populære på markedet i Danmark. Den giver gode resulater og arbejder super hurtigt mens behandlingen er i gang. Vi har arbejdet med denne laser i snart 5 år. Vi har siden hen opdateret den med den nyeste software . Vi har rigtig mange fine resultater med denne laser, de fleste af vores før og efter billeder er resultat fra denne laser.

Alle 3 laser er top kvalitet, og vi kan stå 100% inde for dem alle.  Udstyret vi arbejder med koster spidsen af en jetjager. Det er bla. derfor priserne er som de er. Vi får meget bedre resultat med et ordenligt  udstyr. Der er meget forskel på laserudstyr i dag.

Du kan selv spotte en amatør laser

En kvalitets laser har mere et stativ oven for laseren, den har en stabil laser arm, som er et system af rør med spejle inden i. Spejlene sørger for at præcisere laserstrålen. En kvalitets laser vejer mellem 65-120 kg.

En amatør laser har kun en slange/ledning fra laser til laser håndtag. Den er et lille apparat som ikke vejer meget.

Selve udførelsen af arbejdet med en billig laser vil være mere upræcist og skaber ofte komplikationer. Der vil også være større risiko for at skade pigmentet, som derved giver hyppopigmentering og større chance for ar og blæredannelse.