Fedtfrysning

fedtfrysning

FEDTFRYSNING – CLATUU 360°

 

Nyhed !!Vi har fået den vildeste fedtfrysnings maskine. Den nyeste og bedste på markedet til dags dato

Vi har undersøgt markedet i lang tid og nu endelig fundet  den mest effektive fedtfrysning maskine på markedet. Selv om du lever sundt og dyrker motion, kan der være  fedtdepoter  på kroppen som du  har virkelig svært for at komme af med. De fedt depoter kan vi hjælpe dig af med. Denne fedt frydsnings maskine er ikke en erstatning for vægttab,  men en hjælp til de fedt depoter der er aller sværest at få væk.

Denne behandling går målrettet efter at fjerne fedtbuler ved hjælp af en særligt afkølende teknik. De behandlede fedtceller fjernes gradvist over en periode på to til fire måneder.

Denne CLATUU 360 fedt frysnings maskine  er den bedste på markedet i dag og er mere effektiv end de maskiner du har set på markedet de sidste 2-5 år. Der er virkelig sket en udvikling på den type maskine og denne her er yderst avanceret maskine med den nyeste teknologi inde for fedtfrydsning.

Oplev  CLATUU 360° surround freeze hos KLINIK CÀVI i Kolding. Vi er den eneste klinik i Jylland som har denne nye teknologi! og den findes kun hos EN ande  klinik i Danmark ud over os.

Vores unikke CLATUU 360° surround fryseteknologi til fedtreduktion, leverer kontrolleret afkøling hurtigere og jævnt til målrettede områder, så du kan fryse og fjerne uønskede fedtceller uden kirurgi eller nedetid.

Den helt nye CLATUU 360° surround frysemetode, med højere afkølings teknologi, giver dig hurtigere resultater.

Cryolipolysis er en forholdsvis ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtcellerne på behandlingsområdet. Behandlingen er smertefri, selvom der de første par minutter kan være lidt ubehag, når håndtaget sættes på. Der er ingen faste før behandlingen, og derfor er denne metode også egnet til dig med diabetes. I mange tilfælde er denne metode også effektiv mod appelsinhud, som vil få en mere ensartet overflade.

Behandlingen er ikke en slankekur, men en hjælp til at komme de genstridige fedtdepoter til livs. Så længe vægten holdes konstant, vil resultatet af fedtfrysningen holde.

Vand udvider sig i volumen, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Lige som når du sætter en flaske vand i fryseren, og den revner. Dette sker fordi vandet har nået frysepunktet.

Det samme princip bliver anvendt til vandet i fedtceller i denne behandling.
Op til 80 procent af en fedtcelle er vand. Så teknikken er, at bringe væsken fra fedtcellerne så tæt på frysepunktet, som muligt.
Dette gør at væsken i cellen udvider sig, og derefter bryder Cryolipolysis mekanisk cellen ned.

Når cellen er brudt kan fedtcellen ikke repareres, og udskilles derfor naturligt med lymfesystemet.

De fedtceller, som er døde under behandlingen, de er væk én gang for alle. Så hvis en person har fået en behandling på maven, og efterfølgende tager 5 kilo på, så vil fedtet ikke sætte sig på samme måde igen, men husk på, at de bagved liggende fedtceller stadig kan vokse, hvis man øger vægten.

FORDELE VED CRYOLIPOLYSIS CLATUU 360

Denne behandling går målrettet efter at fjerne fedtbuler ved hjælp af en særligt afkølende teknik. De behandlede fedtceller fjernes gradvist over en periode på to til fire måneder.

Cryolipolysis er en afslappende, smertefri behandling for de fleste mennesker, og man kan udnytte behandlingstiden på at læse eller arbejde på sin bærbare computer, eller bare slappe af.

Denne behandling kræver ikke kirurgi, der er ingen smerte forbundet med behandlingen, og derfor heller ikke brug for bedøvelse. Ingen nåle, ingen nedetid, og arbejdet kan genoptages lige efter behandlingen. Kun fedtcellerne rammes, og hverken huden eller andet væv, bliver påvirket.

VIL CRYOLIPOLYSIS VIRKE PÅ MIG?

Cryolipolysis  Clautuu 360 er en yderst effektiv behandling til fedttab, og behandlingen giver ensartede resultater. Professionelle undersøgelser har bevist, at Cryolipolysis behandlingen giver synlige og mærkbare resultater, og det endelige resultat ses over en periode på 1-3 måneder efter behandlingen. Det kan dog variere fra person til person.

Yderligere behandlinger af samme område kan ske efter 3 måneder efter den første behandling, hvis du ønsker at opnå yderligere reduktion af fedt.

ER CRYOLIPOLYSIS EN EFFEKTIV FEDTREDUCERINGSMETODE?

Cryolipolysis behandlingen udføres hos udvalgte klinikker og dermatologer. Det er ikke nødvendigt at have en lægelig uddannelse, for at udføre denne slags behandlinger. Der er ingen ophelingstid efter behandlingen, og som patient kan du gå tilbage til dit arbejdet, lige efter din behandling. Under behandlingen bliver fedtet på det udvalgte område, forsigtigt suget ind i en særlig kop-formet mundstykke med vakuum. Vær opmærksom på, at der kan forekomme blå/røde mærker på det behandlede område. Dette er dog ufarligt, og forsvinder igen. Det er individuelt hvor længe disse mærker kan forekomme på huden, alt afhængig af hudens tilstand. Det tager omkring 40 – 60 minutter pr. behandling, alt efter hvilket område på kroppen der behandles.

Det er en smertefri, og ikke invasiv reduktion af fedtbuler, der giver varige resultater.

Man råder dog dem med større områder af fedt til at overveje andre typer behandling, da denne her behandling er bedst til for eksempel kærlighedshåndtag, fedtpuder på ryg, lænd, lår og mave.

Fedtfrysning er egnet til alle raske personer, med kun få undtagelser!!

KONTRA INDIKATIONER: HVORNÅR SKAL JEG FRAVÆLGE DENNE TYPE BEHANDLING:

Ved ødemer i kroppen

Nedsat nyre og lever funktion

Hvis dit udrensnings system ikke fungerer optimalt

Dårligt hjerte, (hvilket påvirker ødemer i kroppen)

Personer med meget lidt fedt, eller meget løs hud

Gravide eller ammende kvinder

Overvægtige med et BMI over 30

Personer der tager blodfortyndende medicin

Personer med kulde allergi

Personer med fremmedlegemer i kroppen, f.eks. brok net.

SELVE BEHANDLINGEN

Behandlingen starter med, at du måles på det område, der skal behandles. Drejer det sig om inderlår, skal du være opmærksom på, at der skal bookes to tider lige efter hinanden, da vi kun kan behandle et inderlår ad gangen, pga. håndtagets størrelse.

Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Området du ønsker behandlet, suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Herefter begynder afkølingen. Du kan læse, eller høre musik under behandlingen. Behandlingen varer 40 – 60 minutter. Behandlingen må ikke afbrydes, så det er vigtigt at få ordnet toiletbesøg før behandlingen starter. Når behandlingen er slut, vil huden føles kold, men det varer ikke længe før hudtemperaturen føles normal igen. Du kan umiddelbart efter behandlingen fortsætte dine gøremål – også motion. Der kan forkomme lette smerter når vi sætter applikatoren på, efter ca 5 min har du vænnet dig til det og smerten aftager.

Efter behandling:

Efter behandlingen vil huden være rød i op til en time. Der er risiko for blå mærker eller blodudtrækninger, men det forsvinder igen. Det er forskelligt, hvordan huden reagerer efter behandlingen. Huden kan være følelsesløs i en periode, og der kan opstå milde til moderate smerter. Vi anbefaler, at du husker at drikke lidt ekstra væske i dagene efter behandlingen. Nogle oplever hævelse, ømhed, prikken og kløe i huden de efterfølgende 10-20 dage.

Op til 5 % oplever ‘late onset pain’. Det er en smerte, der kan opstå 3-4 dage efter behandlingen. Det kan opleves som en brændende, stikkende og prikkende smerte i det behandlede område. Det er en reaktion fra nerveenderne. Tilstanden kan vare i 5-7 dage, i nogle tilfælde lidt længere. Vi anbefaler, at du binder noget stramt om området og eventuelt lægger noget kølende på huden. Tilstanden er aldrig permanent, men den kan føles ganske ubehagelig. Hvis du skulle opleve late onset pain efter en behandling, beder vi dig kontakte os, så du kan få gode råd til, hvordan du skal forholde dig. Der kan være lidt ømhed, og snurren i huden efter behandlingen. Det er helt normalt og aftager i løbet af de næste par uger. Mange oplever allerede at det er væk dagen efter. Klinik Cávi tilbyder gratis kontrolundersøgelse efter 30-90 dage på vores klinik i Kolding.. Her vil du igen blive målt. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftaler vi dette.
Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 3 måneder imellem behandlingerne.

fedt frysning før og efter billeder