Klinikker

Fjern tatovering i Kolding,Aarhus, Herning og AAlborg

Vores klinik i Kolding

Søndergade 29,
6000 Kolding

Tlf. 31 20 00 34

Vores klinik i Århus

Frederiksgade 70,
8000 Århus

Tlf. 31 20 00 34

Vores klinik i Herning

Stines hudpleje

Grønnegade 18
7400 Herning

Tlf. 31 20 00 34

Vores klinik i Ålborg

Hos Noget med negle

Bispensgade 31 1 th.,
9000 Ålborg

Tlf. 31 20 00 34

Coordinates of this location not found

Hos Laserspecialisten går vi rigtig meget op i service, Erfaring  og tryghed. I vores klinik er vi  alle uddannede i hver vores speciale, Kosmetologer, laserspecialist, sygeplejesker, læge. På den måde kan vi give optimal viden og professionele behandlinger. Vi reb registreret hos rådet for patient sikkerhed. Det er vigtigt for os at vi kan behandle vores kunder professionelt og med den nyeste viden og nyeste teknikker der  uddanner vi os løbende. 

Find laserspecialisten i Århus, i Frederiksgade 70 a. Vi har rigtig mange kunder som kommer fra Randers, Viborg, Holstebro, Silkeborg, Horsens og Herning. Derfor har vi valgt at åbne en klinik mere. 

Det er dyrt at fjerne tatoveringer med laser. Grunden til det, er fordi et  professionel laserudstyr koster rigtig mange penge. Vil du skabe gode resultater, kan du ikke gå på kompromis med laserudstyr. Vores laser er i guld klassen og en af de bedste i verden.

Vi har rigtig gode priser, og det er med til at vi har kunder fra hele landet.

Vi har over 5000 behandlinger om året. Anne har specialiseret sig i fjernelse af permanent makeup. Det er noget vi gør rigtig meget i, så vores kunder kan føle sig i trykke hænder. Vi er rutineret i vores udstyr . Vi kan godt lide tatoveringer hos laserspecialisten, vi har  samarbejde med flere professionelle tatovører både i Kolding, Herning, Aalborg og Århus.