Klinikker

Fjern tatovering i Kolding og Herning

Vores klinik i Kolding klinik cavi

Søndergade 29,
6000 Kolding

Tlf. 31 20 00 34

Vores klinik i Herning

Stines hudpleje

Grønnegade 18
7400 Herning

Tlf. 31 20 00 34

Hos Laserspecialisten går vi rigtig meget op i service, Erfaring  og tryghed. I vores klinik er vi  alle uddannede i hver vores speciale, Kosmetologer, laserspecialist, sygeplejesker. På den måde kan vi give optimal viden og professionele behandlinger. Vi reb registreret hos rådet for patient sikkerhed. Det er vigtigt for os at vi kan behandle vores kunder professionelt og med den nyeste viden og nyeste teknikker der  uddanner vi os løbende.

Det er dyrt at fjerne tatoveringer med laser. Grunden til det, er fordi et  professionel laserudstyr koster rigtig mange penge. Vil du skabe gode resultater, kan du ikke gå på kompromis med laserudstyr. Vores laser er i guld klassen og en af de bedste i verden.

Vi har rigtig gode priser, og det er med til at vi har kunder fra hele landet.

Vi har over 5000 behandlinger om året. Anne har specialiseret sig i fjernelse af permanent makeup. Det er noget vi gør rigtig meget i, så vores kunder kan føle sig i trykke hænder. Vi er rutineret i vores udstyr . Vi kan godt lide tatoveringer hos laserspecialisten, vi har  samarbejde med flere professionelle tatovører både i Kolding, Herning.