Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os

"Super klinik i Kolding. Jeg har fået 7 behandlinger og min tatovering er helt væk. fedt det kan lade sig gøre, det havde jeg ikke regnet med. jeg kan varmt anbefale Medica klinik. Tak for denne gang.  Med venlig hilsen Nicklas"

Nicklas J. Lundkvist

"Jeg er så glad for at have funden en god klinik, jeg glæder mig bare til min tatovering er helt væk:-) Personale er super søde. Men ondt gør det sgu."

Line gyldenvang Jørgensen

"Jeg er glad for jeg har valgt laserspecialisten. Jeg har tidliger fået behandlinger hos en anden klinik med samme laser, jeg synes der forsvinder mere blæk efter en behandling hos Anne. Hun gør også mere ud af at køle efter en behandling. resultatet er intil videre godt,  så kan varmt anbefale hende."

Daniel Sørensen

"Kan klart anbefale dette sted! Det gør dog skide ondt. Men det går til gengæld stækt. Gode priser. Plus herfra ☺"

Teresa Friis

"Jeg har næsten været et helt år i gang med at få fjernet min tatovering hos Anne. Der er farver i så jeg var godt klar over det ville tage sin tid, men er snart ved vejs ende. Jeg er tilfreds og har ikke fået ar eller hypperpigemtering som alle går og frygter."

Mette Bach

"Søde piger og gode behandlinger. 5 stjerner her fra <3"

Johanna Restrepo

"100 % tilfredshed her fra, skide dygtig, har styr på det, bedste laser og god til at informere om efterbahandling. Jeg er glad for at komme i klinikken selv om det jo gør nas at få laser."

Camilla Milla Thuesen

"Professionelt personale med stor viden indenfor feltet. Man kan tydeligt mærke, man er i trygge hænder under en behandling."

Nadia Bogh

"Kan klart anbefaledes! Rigtig dygtig og professionel. Jeg får fjernet bryn (permanent make up) hos Anne"

Mette Zimmer