Om Laserspecialisten

Vores specialister i klinikken

Laserspecialisten teamet

Anne og Stefan er ejer af Lasersecialisten, de er begge uddannet laserspecialist og har mange års erfaring i faget. Anne startede i 2012 og Stefan i 2015
 Anne har været i New York for at tage en diplom i at fjerne tatoveringer. Og stefan  har fået diplom efterfølgende.De har begge har været på hygiejnekursus, som en del af planen. .

”vores mål er at tilfredstille kunder ved at give den den bedste oplevelse gennem et forløb. Det er vigtigt for os at kunderne føler sig godt tilpas. Vi vurderer hver kunde forskelligt ud fra hudtype”.  

Anne og Stefan benytter det bedste udstyr på markedet til fjernelse af tatoveringer, som er en RevLite Hoya Conbio fra amerikanske Cynosure. RevLite Hoya Conbio er verdens førende inden for nyeste laserteknologi.

RevLite er den nyeste, kraftigste og mest avancerede laser på markedet. Den er 60 % mere effektiv end andre førende lasere. 

”Guld Standard” for tatovering fjernelse. Den er bedst til fjernelse af sort og rød blæk.

Laseren kan behandle alle hudtyper. Der er minimal risiko for ardannelse og pigmentforandringer. Du skal regne med 7-10 behandlinger, og der skal gå 6-10 uger mellem hver behandling.

Det forkert at sige det ikke gør ondt, for det gør det, men smerten er til at holde ud. Vi køler det område, som skal behandles med koldt luft, som tager en stor del af smerten.