Permanent makeup

Se vores permanent makeup her

Anne fra Laserspecialisten er uddannet som mikropigmentist Hos Noveau countor af Majken Villefrance. Hun er uddannet Phibrows artist hos Diana Hvas.

Vi laver ikke opfyldninger på hvad som helst. Vi skal kende det pigment du har i huden. Vi kan ellers ikke vide om vores pigmenter vil give en tilfredstillende resultat.

Du er velkommen til at komme til en gratis konsultation, hvor vi sammen kan drøfte dine ønsker. 

Priser

Powder brows:  4300,- inkl. 2 opfyldninger og aftercare

Hairstroke/3D 4900,- Inkl. 2 Opfyldninger og aftercare

Eyeliner : 3000,- inkl. 2 opfyldninger

læber: 3400,- inkl. 2 opfyldinger)

opfyldning fra anden klinik: 1200,

Årlig Opfyldning: 1000,-

Permanent makeup før og efter

Permanent makeup kan laves på rigtig mange måde For mig er det vigtigt at de bliver målt korrekt op i forhold til dit ansigt, det vil sige at du ikke har indflydelse på hvor dine bryn kommer til at sidde. Du kan have indflydelse på tykkelse og hvor skarp knækket skal være. 

Powderbrows: Powderbrows er en fuld skyggelægning af brynet, således at der lægges en skygge i den facon, som brynet skal have, bagved de eksisterende hår. I modsætning til, hvad mange måske tror, så kan powderbrows sagtens laves meget naturlig, som en soft eller medium shading  så det får en naturlig effekt når det heler op. Powderbrows giver dog et mere make-up èt look end hairstrokes, også selvom det laves meget blødt og naturligt og det er derfor et godt valg til dem, som altid tegner deres bryn op, hvad enten det er med en blød pensel og skygge eller et mere optegnet udtryk med blyant.

Hairstroke

Hairstroke laver vi med et microblad. Vi laver små fine hår der ligner dine egne hår. Det er meget naturligt. Det er til dem som ønsker et fyldigt naturligt bryn. perfekt til dem der mangler fylde i deres eget bryn

Vigtig information inden din behandling

Når du har booket tid til en behandling, er der nogle vigtige forholdsregler du skal følge, for at sikre at du responderer bedst muligt på behandlingen.

Du skal undgå følgende 3 dage op til behandling:

  • Indtagelse af blodfortyndende medicin
  • Indtagelse af E-vitamin, fiskeolie og andre olier (MK olie, Udos Choice etc.)
  • Indtagelse af stærke krydderier
  • Indtagelse af stærk antibiotika

Du skal undgå følgende 24 timer op til behandling:

  • Alkohol
  • Smertestillende (med undtagelse af Panodil)
  • * Ved behandling af læber og tendens til herpes (forkølelsessår) skal du til egen læge 1 uge før og have en forbyggende kur mod dette. Ved hyppige udbrud af Herpes, frarådes det helt at få permanent makeup på læber.

Hvad er permanent makeup og hvordan udføres det hos os

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, øjne eller læber, såfremt at man ønsker at bevare sin Permanente Makeup. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, medicinforbrug og mange andre faktorer, som din behandler vil informere dig om.

Din behandler vil forud for behandlingen tage en grundig samtale med dig, enten ved en forudgående konsultation eller via telefon og/eller konsultation på selve behandlingsdagen, inden at behandlingen påbegyndes. Her vil behandleren vurdere hvilke muligheder du har, lytte til dine ønsker, informere dig og få afstemt om dine ønsker kan realiseres. 

På selve behandlingsdagen, skal du udfylde og underskrive nogle formularer vedr. dit helbred og alt hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende at du opgiver de fuldstændige korrekte oplysninger til behandleren, af hensyn til sikkerheden ved din behandling.

Inden behandlingen, vil du få påført bedøvelsescreme på det område, du skal behandles. Denne bedøvelse skal sidde på huden i ca. 30 min. Herefter vil opmåling og optegning finde sted og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende. Såfremt at der er lidt rettelser ifht. dine ønsker, vil disse blive foretaget og du vil blive bedt om at godkende igen. Behandlingen påbegyndes først når du har godkendt formen og du og behandleren er enige om, at det er den rette form til dig, taget din ansigtsform og knoglestruktur i betragtning.

Herefter påbegyndes selve proceduren.
Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Hævelsen fortager i løbet af 1-2 dage og rødmen ligeså. Farven vil dog blive yderligere markant i dagene efter, dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven samt at der dannes en sårskorpe på området. Af disse årsager, kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt og man er således nødsaget til at væbne sig med tålmodighed og undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt. Farven vil typisk falme 20-60% afhængig af behandlingsområdet og den teknik der er benyttet. Din behandler vil give dig et kvalificeret bud på, hvor meget farven forventes at falme i det enkelte tilfælde.

Efter ca. 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager og farven kan, på dette tidspunkt, se en smule transparant og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes, som regel at huden er helt ny og derfor en smule lyserød. Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler og skorpen falder af, så er huden også en anden farve (lyserød), indtil huden er helt færdig med at hele og ligesom ved almindelige sår, så er det vigtigt at man ikke piller i det og/eller hiver sårflagerne af, da dette kan resultere i, at man hiver farven med ud og i værste fald kan man være uheldig at danne arvæv. Den komplette heling af huden er ca. 28-45 dage afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder og først herefter vil den endelige farve være synlig og det er samtidig også først her, man kan vurdere hvor man har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet og hvor der skal fyldes mere farve på. Det er af afgørende betydning, at du som kunde, forstår at en behandling med Permanent Makeup ALTID er en proces som kræver minimum 2 behandlinger og det er derfor påkrævet at man får foretaget en efterfølgende behandling 4-6 uger efter den oprindelige behandling.

Nouveau Contour er et af verdens førende mærker ifht. tekniske innovationer og nyskabelser inden for permanent makeup. Nouveau Contours maskiner er af den højeste kvalitet og vi har både digitale og computerstyrede maskiner, sat manuelle redskaber, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter for at kunne levere de absolut bedste resultater. Computeren kan styre nålens frekvens og nøjagtighed til 0,01 sekunder. I overensstemmelse med de strenge regler i EU, benyttes der naturligvis altid en ny og steril nål, til hver kunde og nålemodulet vil altid blive kasseret og destrueret efter behandlingen. Du kan derfor være fuldstændig tryg ved, at din behandling med Nouveau Contour, altid foregår professionelt og er helt og aldeles hygiejnisk og sikkert.

Ofte stillede spørgsmål & svar

Gør det ondt?

Graden af smerte ved en procedure indenfor permanent make-up, afhænger af flere faktorer. Det afhænger bl.a. af kundens individuelle smertetærskel, området hvorpå der behandles, hvilken bedøvelse der benyttes, samt din behandlers tekniske færdigheder. Det vil sige at én vil opfatte en procedure i et gívent område som værende mindre smertefuldt, hvor en anden vil opleve den selvsamme behandling som værende decideret smertefuldt. Størstedelen af specialister indenfor permanent make-up, er enige om at proceduren på øjenbryn er den behandling der vækker mindst ubehag, hvor proceduren ved eyeliner ofte handler om angst grundet behandlingsområdet, mere end det egentligt er smertefuldt. Behandlingsproceduren på læber, er den behandling der umiddelbart vækker mest ubehag. Vi er dog forsynet med bedøvelser som mindsker ubehaget betragteligt.

Hvis jeg nu ikke kan lide resultatet, hvad så?

Når du vælger at modtage denne type af behandling er det afgørende at beslutningen er velovervejet og at du har sat dig grundigt ind i proceduren samt undersøgt markedet, for at finde den rette behandler for dig. En professionel behandler vil have en konsultation med dig inden den aktuelle behandling går igang. Det er vigtigt at du og din specialist er enige om hvad der er æstetisk korrekt og smukt, samt at dine forventninger til denne procedure er realistiske. Permanent make-up er en blivende behandling som du skal leve med i mange år efter og af samme årsag vil en professional behandler aldrig pigmentere før at optegningen er godkendt af dig som kunde. Derfor må det naturligvis forventes, at du er tilfreds med det du har godkendt, og at du har sat dig ordentligt ind i alle de informationer du modtager af din specialist. Såfremt at du ombestemmer dig vedr. Den form du har godkendt, ken din behandler ikke klandres for dette.

Kan jeg vælge farven selv?

Nej, permanent makeup og farveteori er meget kompliceret og man kan ikke vælge farver, på samme måde som man gør med almindelig makeup. Der skal tages højde for din egen hudtone og hvilken behandlingsteknik der skal benyttes. Din Nouveau Contour specialist har modtaget grundig undervisning i farveteori, og kan give dig en sagkyndig rådgivning omkring hvilke farver der passer dig bedst og vil I sidste ende også udvælge den rigtige farve til dig. Der er et udvalg på mere end 66 farver til alle hudtyper, og det er endda muligt at blande en farve der er skræddersyet til din hudtone.

Kan jeg stadig anvende almindelig make-up?

Absolut. Permanent make-up er ikke påtænkt som en erstatning for eksempelvis en aftenmake-up, det tjener især det formål at skulle fremhæve. Du kan altid benytte ekstra make-up ovenpå, når først din Permanent Makeup er helet.

Kan jeg komme direkte ind fra gaden til en behandling?

Før en behandling indenfor permanent make-up, vil der altid finde en konsultation sted. Under denne konsultation kan du drøfte dine behov med din Nouveau Contour specialist, du kan udspecificere dine ønsker med hensyn til form og farve og sammen finder I ud af hvordan permanent make- up kan være med til at imødekomme dem. Selvfølgelig vil din specialist give dig en fornuftig rådgivning, i forhold til hvordan de bedste og smukkeste resultater med permanent make-up kan opnås. Så principielt kan man godt komme direkte ind fra gaden til en behandling, hvor denne er slået sammen med en konsultation, men beslutningen om at få udført permanent make- up bør altid være en velovervejet handling og ikke en pludselig indskydelse!

Hvor lang tid tager behandlingen?

Dette afhænger af den valgte behandling og din specialists færdigheder, men generelt vil det tage 1 1/2 – 2 1/2 timer, inklusiv konsultation, bedøvelse, optegning af formen, farvevalg og pigmenteringsproceduren.

Er der nogen særlig efterbehandling?

For at sikre at din permanente make-up bliver optimal, vil din Nouveau Contour specialist give dig nogle retningslinjer for, hvordan du skal behandle din permanente make-up samt en udførlig After Care vejledning på skrift. Efterbehandlingen har meget stor betydning for udfaldet af din behandling og dermed også for det endelige resultat, så det er vigtigt at du følger de angivne retningslinjer nøje.

Er slutresultatet synligt umiddelbart efter behandlingen?

Nej. Den første uge efter behandlingen er pigmenteringen betydeligt mørkere end det endelige resultat. I løbet af den første uge vil intensiteten af farven aftage omkring 30-60% og derfor blive meget blødere. På grund af den naturlige cellefornyelse, vil slutresultatet af pigmentering først være synligt efter en periode på cirka 3 til 5 uger når huden er helt fornyet. Et færdigt resultat kan først forventes efter minimum 2 behandlinger, så det er vigtigt at man ikke antager at slutresultatet er synligt efter kun 1 behandling.

Er permanent make-up sikkert?

Umiddelbart ja! Men det afhænger af følgende faktorer: din specialists viden og færdigheder, at du er sandfærdig omkring dit fysiske og psykiske helbred og at udstyret der benyttes er sikkert.

For det beløb, jeg bruger på permanent make-up kan jeg købe en masse blyanter og makeup!

Korrekt. Men er der også en make-up artist der styler dine øjenbryn, tegner en eyeliner for dig eller korrigerer formen på dine læber hver morgen når du står op? Følger denne make-up artist dig også på dine ferier for at rette din make-up når du kommer op fra en tur i havet eller fra swimmingpoolen? Permanent make-up medfører en bekvemmelighed du kan nyde hver eneste dag i årevis. Og denne form for bekvemmelighed og ekspertise koster naturligvis.

Er permanent make-up det samme som en tatovering?

Princippet er lig hinanden. Med begge procedurer deponeres pigment i huden med nåle, men det er den eneste lighed. Udstyret, dybden pigmentet placeres i, teknikkerne og sammensætningen af pigmenterne er helt anderledes.