Tatoverings fjernelse

Under det første møde stiller vi dig nogle spørgsmål om dit helbred, bl.a. for at høre om du har allergi og om du tager medicin. Vi fotograferer din tatovering, så vi kan sammenligne før og efter billeder. Og vi gør selvfølgelig ikke noget uden dit samtykke.

Hvis du ønsker at få fjernet en tatovering, så giver vi dig en skånsom behandling med vores avancerede laserteknologi, som gør tatoveringsfjernelse mulig med et flot resultat.

Laseren sender lysenergi gennem huden og deler blækket i bittesmå partikler, som kroppen selv fjerner sammen med andre affaldsstoffer. Derved undgår du at få sår på huden. Lysstyrken indstillles individuelt afhængig af hudtype og tatoveringsdybde.
Efter 1-2 behandlinger kan styrken skrues op.

Under behandlingen køler vi området med en Cryo 6 skin cooling system, som blæser kold luft på behandlingsområdet.  Det er med til at lindre smerter og gøre processen mere behagelig.

Vi er altid omhyggelige med at sat slå den styrke vi anvender så den er  passende til din hud samt til den tatovering du har som skal behandles. Derefter går vi i gang. Vi tager altid behandlingen i dit tempo, så hvis du vil holde en pause, siger du blot til. Det tager kun få sekunder fra laseren rammer huden til det er overstået. Efter en behandling køler vi altid området der er blevet behandlet, da det tager en del af hævelsen og får blodkarrene til at trække sig sammen. Det mindsker også chancen for midlertidig blæredannelse væsentligt.

Tatoveringsfjernelse foregår ved, at laseren bliver rettet mod tatoveringen. Strålen er en høj intensiv pulserende lysstråle, som trænger ned gennem huden til blækket uden at beskadige de øverste hudlag. Blækket nedbrydes af lyset og bliver til små partikler. Disse små partikler bliver udrenset gennem lymfesystemet af kroppens immunforsvar. Efter  5-8 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang.

Laseren, vi fjerner din tatovering med, er en Q-Switched laser af bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere, hvilket betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt.

Efter behandlingen:
Efter hver behandling vil du få den nødvendige information om, hvad du skal sørge for og som er gældende for de 5-8 uger, der går frem til næste behandling.
Herefter bliver det behandlede område smurt ind i salve og pakket ind i en bandage, hvis det er et udsat sted, eller det er en del af kroppen, der typisk vil blive udsat for sollys. Du kan eventulet bruge en ispose til at lindre med efter behandlingen.

Det er vigtigt, at det behandlede område ikke bliver udsat for direkte sollys i 21 dage. Skal du ud i solen skal det behandlede område smøres ind i solcreme med høj faktor.

  • Gå ikke i bad før dagen efter.
  • Ingen Træning, spa bad eller klorvand.
  • Næste behandling er efter 6-8 uger.